3 PROEFNUMMERS VOOR €18,-

Image
Modelvliegsport is het enige hobby­tijdschrift in Nederland en België dat zich volledig richt op RC model­vliegtuigen en drones. Het verschijnt vier maal per jaar. Technisch inzicht in het bouwen van een model, basiskennis over aerodynamica en het krachtenspel en natuurlijk zelf een modelvliegtuig of drone besturen, komen in Modelvliegsport allemaal bij elkaar.
Image
De Modelbouwer is het meest veelzijdige modeltijdschrift van Nederland. Werkelijk alle soorten modelbouw komen aan bod: schepen, vliegtuigen, wagens en rijtuigen, stoom, auto’s, treinen enz. Dat biedt eindeloze mogelijkheden om van elkaars werkstukken te genieten en nieuwe vaardigheden en technieken te leren. De Modelbouwer is het officiële tijdschrift van de Nederlandse Vereniging van Modelbouwers.
Image

Modelauto is het hobbyblad voor verzamelaars van automodellen en biedt haar lezers een prima ondersteuning bij hun hobby. In elk nummer vindt u honderden foto’s van de meeste uiteenlopende modelauto’s. Natuurlijk veel nieuwe modellen, maar we duiken ook in de historie met nostalgische modellen tot speelgoed aan toe. Ook is er aandacht voor de echte auto’s en de verhalen er om heen in reportages en interviews met verzamelaars.

Welke 3 proefnummers wilt u?

Zonder opzegging loopt het abonnement na drie nummers automatisch door.
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Vink aan welk(e) tijdschrift(en) u de komende 3 exemplaren voor €18,- tezamen wilt ontvangen
Naam
Postcode + Woonplaats
Email
Selectievakjes